Het beste Philips scheerapparaat voor mannen - Tech Thursday

Article
donderdag, 29 april 2021 om 17:00
philip onebladef1619705139
Een Philips scheerapparaat voor mannen vinden zou eigenlijk niet zo moeilijk moeten zijn, maar er is nou eenmaal zoveel keuze dat je niet echt weet wat de beste is. Deze Tech Thursday helpen wij je met de zoektocht naar het beste Philips scheerapparaat voor mannen.
Welke man wil nou niet een Philips scheerapparaat? De fabrikant uit Eindhoven domineert al jaren de markt voor scheerapparaten en dat is volledig terecht. De apparaten van de Nederlandse fabrikant zijn vaak ontzettend degelijk en komen regelmatig goed uit de test. Dat maakt het natuurlijk ook wel lastiger om nou te zien wat het beste Philips scheerapparaat voor mannen is, maar gelukkig heb je ons om even een beetje in de materie te duiken. Deze Tech Thursday kijken we daarom naar wat nou het beste Philips scheerapparaat voor mannen is.

5. Philips OneBlade

Hoewel het een goed scheerapparaat is, is het ver verwijderd van de plek voor het beste Philips scheerapparaat voor mannen. De Philips OneBlade is vooral heel erg praktisch als je gewend bent om normale scheermesjes te gebruiken en niet iedere keer meer scheerschuim wil kopen. Voornaamste nadeel is dat er altijd wel een paar stoppeltjes achterblijven en als je een supergladde scheerbeurt wil hebben, is dat dus niet ideaal. Al met al is het dus een goed Philips scheerapparaat, maar het kan zeker beter.
philips shaver 1000f1619705125

4. Philips Shaver 1000

Misschien wel het bekendste Philips scheerapparaat voor mannen, de stijl van de Philips Shaver 1000 is eigenlijk iconisch. Iedereen herkent namelijk wel het trio van scheerkoppen van de apparaten van de Nederlandse fabrikant. De Philips Shaver 1000 is het instapmodel van deze iconische scheerapparaten en biedt dan ook wel een relatief zacht prijsje. Het apparaat is gelukkig ook heel makkelijk schoon te maken, namelijk gewoon even onder de kraan houden, scheelt weer wat tijd.
philips aquatouchf1619705244

3. Philips Aquatouch

Wat pas echt prettig is voor scheren is als je het gewoon kan doen terwijl je onder de douche staat. Zo scheer je dan namelijk niet alleen je baard af, maar scheer je ook wat tijd weg die je in de ochtend waarschijnlijk hard nodig hebt om wakker te worden. Gelukkig is er er de Philips Aquatouch die je gewoon lekker onder de douche kan gebruiken. Natuurlijk is het geen verplichting, maar als je de optie wil bij een Philips scheerapparaat voor mannen, dan is het fijn dat die er is.
philips shaver 5000f1619690410

2. Philips Shaver 5000

Als we kijken naar het beste Philips scheerapparaat voor mannen, dan is de Philips Shaver 5000 waarschijnlijk het apparaat dat de beste waarde voor je geld geeft. Het scheerapparaat is eigenlijk gewoon een upgrade van de 1000-serie die eerder genoemd is. De 5000-serie biedt vooral een paar extra vernuftige functies die je scheerbeurt alleen maar prettiger maken. Het apparaat gebruikt namelijk slimme technologie om je haardichtheid te meten en zichzelf aan te passen zodat je altijd de perfecte scheerbeurt krijgt.
philips s9000 prestigef1619705412

1. Philips Shaver S9000 Prestige

Het beste Philips scheerapparaat voor mannen is ook gelijk de duurste, je zou het bijna niet verwachten. De S9000 Prestige is een hoogstaand kunstwerkje van techniek en misschien een beetje overbodige luxe voor je baard, maar het is zeker een mooi ding. Zeker omdat het apparaat ook jouw voorkeuren met betrekking tot scheren voor je opslaat, zo zorgt het apparaat er dus voor dat iedere scheerbeurt prettig aanvoelt. Daarnaast is het design gewoon best wel tof en dat is ook wat waard toch?

Tech Thursday: Het beste Philips scheerapparaat voor mannen

Hopelijk hebben we je deze Tech Thursday kunnen helpen met het vinden van het beste Philips scheerapparaat voor mannen, een goede scheerbeurt is namelijk een goede start van de dag. Natuurlijk wil je wel even een goed bakje koffie hebben om te zorgen dat je wakker bent zodat je niet een hap van je huid wegneemt tijdens het scheren. Natuurlijk hoort bij de dagelijkse verzorging in de ochtend ook het poetsen van je tanden en daar is een elektrische tandenborstel toch wel prettig.