Microsoft zoekt nieuwe Insiders om Xbox features te testen

News
donderdag, 02 december 2021 om 18:00
xbox met controllerf1632480503
Microsoft is opzoek naar nieuwe Insiders die functies voor de Xbox kunnen testen. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt in een blogpost. Je kan nu een enquete invullen in de Xbox Insiders Hub app. Mocht je in aanmerking komen om Insider te worden, dan krijg je daar een melding voor op je Xbox.
Xbox is opzoek naar nieuwe Insiders. De Insiders zullen features kunnen testen, waarvan het nog maanden gaat duren voordat deze voor elke gebruiker beschikbaar worden. Deelname is op basis van uitnodigingen en het bedrijf maakt niet duidelijk welke eisen er precies worden gesteld, maar wel dat het Insiders zijn die vaak feedback geven op nieuwe functies.

Insider programma werkt in meerdere lagen

Iedere Xbox speler kan een Insider worden, maar het programma van Xbox heeft verschillende lagen. Een aantal van deze lagen zijn alleen beschikbaar wanneer je een uitnodiging ervoor ontvangt van Microsoft.
In deze lagen vind je ook de nieuwste mogelijke Xbox features. Microsoft is nu vooral op zoek naar mensen die in de diepste laag van het Insider programma willen zitten. Deze mensen krijgen ook als eerst de nieuwste functies te zien. Wel is het zo dat het mogelijk is dat deelnemers in een andere laag terecht komen.
Mocht je dus willen deelnemen en kans maken op een plekje in zo'n laag, dan moet je een enquete invullen in de Xbox Insiders Hub app. Vervolgens is het afwachten op een notificatie op de Xbox om te zien of je in één van de lagen waarvoor een uitnodiging nodig is bent geplaatst.

Populair Nieuws