The Elder Scrolls Skyrim verkocht voor 600 dollar op veiling

News
woensdag, 14 juli 2021 om 16:30
the elder scrolls skyrimf1625039084
Het is niet raar dat veel oude games voor een gigantisch bedrag worden verkocht, maar dit is wel een vreemde eend in de bijt. Er is namelijk een kopie van The Elder Scrolls Skyrim verkocht voor 600 dollar op een veiling.
Tijdens een veiling afgelopen zondag is er een ongeopende versie van The Elder Scrolls Skyrim verkocht voor 600 dollar. Het gaat hier om een Xbox 360 versie. Dit was een redelijk aparte inzending voor de veiling, aangezien er verder niks bijzonders was aan de kopie. Het enige 'unieke' aan het exemplaar is dat het ging om een ongeopende versie van The Elder Scrolls V: Skyrim.
Het was voor de rest een normale versie van de game die je eigenlijk overal kunt kopen. Waarom deze voor zoveel geld is verkocht is nog maar de vraag. Als je een ongeopende kopie hebt thuis, dan kun je altijd proberen om net zoveel te vangen. Je weet immers maar nooit wat de gek ervoor geeft.

Meer games verkocht voor een recordbedrag

Games doen het de laatste tijd sowieso goed op veilingen. Eerder deze maand werd er namelijk nog een zeldzaam exemplaar van The Legend of Zelda verkocht voor meer dan 100.000 dollar. Het ging dan ook op een ongeopend NES R-variant. Dat klinkt als een enorm bedrag - en dat is het ook - maar het duurde niet lang voordat er een game werd verkocht voor nog meer geld. Een verzegeld exemplaar van Super Mario 64 werd een week later namelijk geveild voor maar liefst 1,5 miljoen dollar! Het is dus zeker even waard om je zolder uit te pluizen of je daar niet wat gewilde games hebt liggen.