Wat vinden we van Mbappé op de FIFA 22 cover?

Article
woensdag, 14 juli 2021 om 16:00
fifa 22 coverf1626081514
Het eerste wat je in handen krijgt als je de nieuwe FIFA in de winkels koopt is het doosje. Het oog wil wat, moet EA gedacht hebben. Daarom wordt er altijd goed nagedacht welke ster er op de voorkant komt te staan. Dit jaar is het wederom de Franse voetballer Kylian Mbappé. Maar wat vindt de XGN redactie daar eigenlijk van?

Luuc

Dat Mbappe de nieuwe FIFA 22 cover siert is met oog op het EK misschien een beetje knullig, maar verder wel een goede keuze. De jonge voetballer van Paris Saint-Germain is een fantastische speler en ongetwijfeld één van de beste spelers van dit moment. Dat hij, net als vorig jaar, weer op de cover staat is in mijn ogen dan ook meer dan terecht, al denk ik dat iemand als Robert Lewandowski ook wel een kanshebber was in mijn ogen. Stiekem hoop ik nog altijd dat iemand als Frenkie de Jong ooit kans maakt op de cover van FIFA, maar het is duidelijk nog niet zijn tijd.

Ralph

Ik had persoonlijk liever een andere voetballer op de cover gezien. Kylian Mbappé is een geweldige voetballer, maar dit jaar was nou niet bepaald geweldig op basis van prijzen en vorig jaar stond hij ook al op de cover. Met Paris Saint-Germain heeft hij de Ligue 1 gewonnen, maar het team heeft ondertussen alweer de Champions League niet weten te winnen. En dan hebben we ook nog de prestaties van het Franse elftal op het EK 2020. De verwachtingen waren hoog voor Les Bleus en Mbappé, maar het team was voor mij de grootste teleurstelling van het EK. En dan miste Mbappé ook nog eens de beslissende penalty.

Lucas

Het maakt mij nooit zo veel uit wie de FIFA cover siert, maar ik vind het wel leuk als de cover ieder jaar anders is! Dat is 'ie dit jaar niet, maar ik snap het wel. Iedere keer de discussie Ronaldo/Messi aanwakkeren is ook vermoeiend. Mbappé is gewoon het grootste talent, daar is iedereen het wel over eens.
fifa 22f1626099250

Bob

Mbappé op de cover van FIFA 22 ziet er wederom weer netjes uit. Doordat de clubs van supersterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo een contract hebben met PES, kunnen zij natuurlijk niet meer op de cover van FIFA. Het is daarom een logische keuze van EA om Mbappé tot coverstar te maken, aangezien hij in de toekomst in de voetsporen van Messi en Ronaldo zal gaan treden.

Rox

Ik ben eigenlijk best wel een beetje fan van Mbappé, maar ik word wel een beetje zat van dat steeds dezelfde koppen box arts coveren. Niet alleen met FIFA, ook met andere sportgames. Ik heb zoiets van: afgelopen jaar stond Mbappé al op de cover – die er overigens niet heel best uitziet - dus waarom gaan we dit jaar niet voor iemand anders? Ik ben het absoluut eens met Luuc dat Lewandowski er ook wel op had gemogen (heb niet voor niets een kat naar hem vernoemd met 'Wando') of wat dachten we van Zlatan Ibrahimovic? Die is alweer te oud zeker? Goed, dan zeg ik: laten we volgend jaar lekker voor een keeper gaan, Donnarumma ofzo.

Populair Nieuws