The Elder Scrolls Online vanaf nu ook te spelen op Google Stadia

  De gloednieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online, Greymoor, is vorige week gelanceerd op de consoles. Daar kunnen we nu nog een platform bij rekenen, want de MMO is vanaf vandaag ook te spelen op Google Stadia.

  Google Stadia is gelanceerd in november 2019 en al snel was en kritiek op het platform dat het aanbod van games te klein is. In de laatste paar maanden zijn er alleen geleidelijk meer games beschikbaar gekomen voor Stadia. Vandaag is daar een grote nieuwe titel bijgekomen met The Elder Scrolls Online.

  Abonnees van Stadia Pro hoeven de MMO bovendien niet te kopen. De base game van The Elder Scrolls Online is voor Pro-leden namelijk helemaal gratis. Daarnaast kan je nu ook Stadia Pro uitproberen voor een gelimiteerde tijd. Voor Stadia heb je geen apparaat nodig om van je games te genieten. De dienst is te gebruiken op je PC, laptop, smartphone of tablet en ook op je televisie als je een Chromecast Ultra hebt.

  Zelf de uitbreidingen in huis halen

  Wil je genieten van de uitbreidingen van The Elder Scrolls Online, dan zal je die wel zelf moeten aanschaffen. De nieuwste chapter Greymoor is pas net gelanceerd en door ons goed ontvangen, met een 8.5 als beloning in de review. De rest van de DLC zal je ook los in huis moeten halen of je kan een ESO Plus abonnement afsluiten om direct toegang te krijgen tot alle downloadable content.

  The Elder Scrolls Online: Greymoor

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.