The Clone Wars season 7 start morgen op Disney+

News
donderdag, 20 februari 2020 om 11:49
clone wars bad batchf1582195377
Vrijdag is het zover: dan begint Star Wars: The Clone Wars aan zijn laatste seizoen. De serie werd vroegtijdig stopgezet nadat Disney Lucasfilm kocht. Nu komen de Clone Wars eindelijk ten einde op Disney+.
The Clone Wars season 7 gaat vrijdag 21 februari van start. Dan verschijnt de aflevering “The Bad Batch”. In deze aflevering moet een groep defecte, maar desondanks nuttige klonen een gevaarlijk missie in het kamp van de separatisten volbrengen.
“The Bad Batch” is de eerste van twaalf afleveringen die op Disney+ zullen verschijnen. Net als met The Mandalorian worden de afleveringen wekelijks vrijgegeven. Je zult dus ongeveer twaalf weken moeten wachten als je heel season 7 in één keer wil bingen.

Niet alleen Clone Wars season 7 te zien op Disney+

Als je het hele seizoen liever in één keer kijkt kun je de komende twaalf weken ook gebruiken om je geheugen op te frissen. Alle voorgaande seizoenen en de pilotfilm van de serie staan namelijk nu al op Disney+. Wie wel morgen al begint kan hieronder alvast een voorproefje van “The Bad Batch” bekijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties