Nieuw castlid voor The Mandalorian is bekend

News
woensdag, 19 februari 2020 om 12:58
the mandalorianf1642078462
The Mandalorian was vorig jaar dé serie van Disney+. De serie over de Mandaloriaanse premiejager werd super goed bekeken. Dit jaar oktober komt het tweede seizoen erop te staan. Ondertussen is er al een nieuw castlid bekendgemaakt voor de serie.

Sasha Banks

Het is nog niet bekend welke rol ze gaat pakken, maar Sasha Banks zou zijn gecast voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Ook is het niet bekend in hoeveel afleveringen ze gaat spelen. Het kan zo zijn dat ze in elke aflevering te zien is of dat ze maar in één aflevering te zien is. Sasha Banks is al sinds 2010 Amerikaans professioneel worstelaar bij WWE. Daar stond ze eerst bekend onder de naam Mercedes KV. Sinds januari is ze niet te zien op WWE. Geruchten gaan rond dat ze een enkelblessure heeft opgelopen tijdens een wedstrijd. Sommigen denken dat het niet waar is en dat het een smoesje is omdat ze al die tijd bezig was met opnames voor The Mandalorian seizoen 2.
baby yodaf1581086514

Seizoen 2

In het eerste seizoen zien we dat een Mandalorian een kind vindt tijdens één van zijn missies. Het kind dat nu mega beroemd is en overal te zien is: Baby Yoda. Maar dat als de Mandalorian Baby Yoda meeneemt komt daar veel bij kijken. Mensen hebben het op baby Yoda gemunt en de Mandalorian doet er alles aan om het kind te beschermen. De Mandalorian wordt gespeeld door Pedro Pascal. Het eerste seizoen heeft 8 afleveringen van een half uur tot 40 minuten. Het verhaal speelt zich 5 jaar later af na Return Of The Jedi.
De bedenker van The Mandalorian, Jon Favreau kondigde in juli aan dat hij bezig was met het schrijven van het tweede seizoen van de serie. De serie is vooral populair geworden door Baby Yoda. Overal zie je hem op internet en er worden duizenden poppen, knuffels en andere producten van Baby Yoda gemaakt. Het schattige kind wordt door de Mandalorian Din Djarin geadopteerd en we zien hun allebei zeker terug in het tweede seizoen.
Wie denk jij dat Sasha Banks uiteindelijk gaat spelen? We gaan het zien in oktober!