PlayStation bereikt 100 miljoen spelers met PS4 Games

  In de afgelopen zes jaar heeft PlayStation de 100 miljoen spelers bereikt en PlayStation wil dat vieren. PlayStation wil dat vieren en de spelers verwennen met prijzen die ze kunnen winnen.

  Winactie bij PlayStation

  PlayStation geeft een paar mooie exclusieve prijzen weg. Je kan onder andere een voucher ter waarde van 90 euro winnen, een platinum trofee en een voucher voor je favoriete Playstation game. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is te registreren bij PlayStation. Wat je daarna moet doen is simpel. Spelen maar! Met het spelen van games kan je trofeeën verdienen en communitydoelen voltooien. Er wordt dan bijgehouden hoeveel games je speelt en hoeveel trofeeën je hebt verdient.

  Met het behalen van communitydoelen kan je beloningen verdienen zoals Statische of dynamische thema´s en PSN- avatars. Om die te kunnen winnen moet je drie fases behalen. Fase 1 begint op 24 februari. Bij fase 1 moet je 125K games hebben gespeeld en 500K trofeeën verdient hebben. Bij fase 2 moet je fase 1 afgerond hebben, 375K games spelen en 1,2 miljoen trofeeën verdienen. Uiteindelijk bij fase 3 moet je 675K games gespeeld hebben en 2,7 miljoen trofeeën hebben verdiend.

  Op 17 maart kan je ook nog eens meedoen aan een prijsvraag die om 12:00. Daarmee kan je de exclusieve PlayStation kit winnen.

  Kojima Productions

  6 jaar terug in de tijd

  In de afgelopen 6 jaar is er veel veranderd in de wereld van PlayStation. Zo had je in 2016 voor het eerst VR games voor PlayStation games, Uncharted 4: A Thief´s End kwam uit en De PlayStation 4 Pro werd gelanceerd. In 2017. In 2017 konden we genieten van games zoals Horizon Zero Down GT Sport en in 2018 kwam God Of War uit. Vorig jaar kwam de populaire game Death Stranding uit en we hopen in 2020 dat er nog veel meer toffe games aan komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.