The Boys wordt in seizoen 4 gestoorder dan ooit

News
woensdag, 06 december 2023 om 9:00
the boysf1624535321
The Boys is zeker niet geschikt voor het hele gezin of kijkers met een zwakke maag. Door de jaren heen zijn er al heel wat gekke, vaak bloederige dingen gebeurd in de serie. Maar het gekste moet nog komen, als we showrunner Eric Kripke mogen geloven.
Onlangs verscheen er een trailer voor het nieuwe seizoen van The Boys. De serie is er zeker niet milder op geworden sinds seizoen 3. Sterker nog, volgens showrunner Eric Kripke gaat The Boys in seizoen 4 verder dan het ooit gegaan is.
Als reactie op de trailer laat Kripke op Twitter weten dat hij die dag aan een scène had gewerkt waarvan hij niet kan geloven dat de serie ermee wegkomt. Hij noemt het “het meest gestoorde ding dat [The Boys] ooit [heeft] gedaan”. Dat kan een beetje aangedikt zijn, maar het is niet moeilijk te geloven dat The Boys zichzelf probeert te overtreffen.
De vraag is natuurlijk wat er zo gek is dat Kripke niet kan geloven dat uitgezonden mag worden. Daar gaat de showrunner alleen verder niet op in. Mogelijk blijft het een verrassing totdat seizoen 4 verschijnt in 2024.

Ook The Boys spin-off Gen V komt terug

Overigens is The Boys seizoen 4 niet het enige waar fans naar uit kunnen kijken. De spin-off Gen V van eerder dit jaar krijgt namelijk ook een nieuw seizoen. Wanneer dat uitkomt is nog even afwachten.

Populair Nieuws