The Boys spin-off Gen V seizoen 2 zo goed als zeker

News
zaterdag, 07 januari 2023 om 15:30
the boysf1624535321
Gen V, een spin-off van Amazon Prime Video’s populaire serie The Boys, krijgt zo goed als zeker een tweede seizoen, zo meldt Deadline. En dat terwijl seizoen 1 nog niet eens uit is.
Volgens Deadline is Amazon zo blij met het eerste seizoen van Gen V dat er al een schrijverskamer voor het tweede seizoen wordt samengesteld in afwachting van het goede nieuws. Amazon heeft vooralsnog geen tweede seizoen aangekondigd. Vorige maand liet ook Amazons hoofd van de TV-afdeling, Vernon Sanders, al weten enthousiast te zijn.
‘’Het is een geweldige combinatie van sociaal commentaar, bloed, er is veel bloed, en een heel cool mysterie,’’ zei Sanders destijds. ‘’Ik denk dat mensen verrast zullen zijn over de gevolgen die Gen V heeft voor The Boys. De twee series hebben hele interessante connecties.’’

Waar gaat The Boys spin-off Gen V over?

Gen V speelt zich af in een universiteit speciaal voor superhelden, Godolkin University. Op deze universiteit trainen studenten vier jaar lang voor de kans om te worden uitgezonden naar een van de grote Amerikaanse steden om daar misdaad te bestrijden en glorie te oogsten. Amazon beschreef de serie eerder als ‘deels universiteitsshow, deels Hunger Games – met het hart, de satire en losbandigheid van The Boys.
Vooralsnog heeft de serie geen releasedatum, maar we kunnen de serie ergens dit jaar op Amazon Prime Video verwachten.