The Boys spin-off Gen V belooft ‘cool mysterie’ en veel bloed

News
vrijdag, 23 december 2022 om 19:00
the boysf1616580706
The Boys is een groot succes voor Amazone Prime Video, dus het is niet gek dat de streamingdienst dit succes probeert uit te breiden met verschillende spin-offs. Zo verscheen eerder dit jaar de animatieserie The Boys Presents: Diabolical en verschijnt volgend jaar Gen V. Vernon Sanders, Amazons hoofd van de TV-afdeling, is zeer enthousiast over deze nieuwe spin-off, zo laat hij weten aan Collider.
Gen V speelt zich af in een universiteit speciaal voor superhelden, Godolkin University. Op deze universiteit trainen studenten vier jaar lang voor de kans om te worden uitgezonden naar een van de grote Amerikaanse steden om daar misdaad te bestrijden en glorie te oogsten. Amazon beschreef de serie eerder als ‘deels universiteitsshow, deels Hunger Games – met het hart, de satire en losbandigheid van The Boys.

Gen V vol easter eggs

‘’Het is een geweldige combinatie van sociaal commentaar, bloed, er is veel bloed, en een heel cool mysterie,’’ aldus Vernon Sanders. ‘’Ik denk dat mensen verrast zullen zijn over de gevolgen die Gen V heeft voor The Boys. De twee series hebben hele interessante connecties.’’
Volgens Sanders zijn connecties met het universum en de cast van The Boys zorgvuldig verspreid door het seizoen heen en zijn er genoeg easter eggs die fans geweldig zullen vinden. Ook is Sanders zeer te spreken over de cast van de spin-off, die hij ‘fantastisch’ noemt.
Hoewel er nog geen releasedatum is, heeft Amazon wel al een eerste trailer gedeeld, die je hieronder kunt bekijken.

Populair Nieuws