Nieuwe The Boys seizoen 3 teaser gedeeld

News
donderdag, 08 juli 2021 om 14:00
the boysf1624535321
Amazon heeft een nieuwe teaser gedeeld voor het derde seizoen van The Boys. De teaser is zeker niet traditioneel, want het betreft een vijf minuten-durend nieuwsverslag van Vought. In het bericht worden in-world updates gegeven rondom Homelander en natuurlijk Hugh, een van de hoofdpersonages van The Boys.
Het tweede seizoen van The Boys is alweer bijna een jaar oud en langzaam maar zeker begint er steeds meer over het derde seizoen uit te komen. Nu heeft Amazon een nieuwe video gedeeld die als het ware een bruggetje bouwt naar het derde seizoen van de serie. De video betreft een nieuwsupdate van Voughts eigen nieuwszender die updates geeft rondom zaken die zich in de wereld van The Boys afspelen.
Deze worden door de nieuwslezer uiteraard vanuit het perspectief van Vought behandeld. Zo komt Hugh Cambell bijvoorbeeld naar voren in het nieuwsbericht. Hij gaat namelijk bij congreslid Victoria Neuman in dienst en dat valt bij Vought niet zo goed. De nieuwslezer stelt zelfs dat de overheid nu overduidelijk criminelen in dienst neemt.
Bekijk het hilarische nieuwsbericht hieronder zelf!

The Boys seizoen 3 nog zonder releasedatum

Met de toffe teaser wordt helaas nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het derde seizoen van de Amazon-serie. Fans hopen The Boys seizoen 3 nog in 2021 te zien, maar die kans lijkt niet al te groot. De serie is namelijk nog bezig met de opnames van het derde seizoen. Deze zouden volgens insiders eind augustus klaar moeten zijn (omdat de productie in mei halverwege was), maar dan moet de serie nog wel gemonteerd worden.
De kans op een release dit najaar lijkt dan ook klein. Wel wordt er gespeculeerd dat een releasedatum begin 2022 nog mogelijk zou zijn. Of dat daadwerkelijk zo is, moeten we natuurlijk nog afwachten. Amazon zal hier uiteindelijk vanzelf een aankondiging voor doen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties