Fans voeren actie voor nieuw seizoen Hannibal

News
dinsdag, 30 maart 2021 om 15:30
hannibal serie met mads mikkelsen zoekt nog steeds een nieuwe zender 145190
Veel villains worden vanwege logische redenen gehaat, maar dat is niet het geval voor Hannibal Lecter. De welbespraakte kannibaal kreeg zelfs zijn eigen serie en fans zijn nu hard aan werk om seizoen 4 een realiteit te maken.
Het is alweer bijna zes jaar geleden dat de laatste aflevering van Hannibal werd uitgezonden. De seriemoordenaar in 2013 zijn eigen serie, waarin hij werd gespeeld door Mads Mikkelsen. De show bouwde al snel een loyale fanbase op, maar televisiezender NBC vond het niet genoeg om nog een vierde seizoen groen licht te geven.
Sindsdien hebben de fans het er alleen niet bij laten liggen. Er wordt al langer actie gevoerd om de serie terug op de buis of op een streamingdienst te krijgen, maar nu wordt er wat meer vaart achter gezet. Via Twitter zijn fans namelijk gezamenlijk een rewatch van de serie begonnen en hebben eigenhandig de hashtag #HannibalDeservesMore trending gemaakt. Of het effect zal hebben is nog maar de vraag, maar aan de passie van de fans zal het zeker niet liggen.

Mads Mikkelsen is ook voor een nieuwe Hannibal

Niet alleen de fans willen een nieuw seizoen van Hannibal zien, ook de cast van de show heeft zeker zin om nog een keer in de huid te kruipen van de iconische karakters. Dat bleek toen vorig jaar Hannibal op Netflix kwam in de Verenigde Staten en vervolgens lange tijd de Top 10 best bekeken series domineerde. In de Happy Sad Confused podcast gaf Mads Mikkelsen vervolgens aan dat hij zin heeft om weer Hannibal te spelen.
Dat acties van fans kunnen zorgen voor nieuwe seizoenen van series, is in het verleden al meermaals bewezen. Zo heeft Community meerdere nieuwe seizoenen gekregen, evenals The Expanse op Amazon Prime Video.