Game releases september 2020 - Super Mario en de Avengers

  De zomer is min of meer voorbij en in de maanden die volgen kunnen we normaal gesproken weer wat meer game releases verwachten. Het valt nu nog redelijk mee, maar er komen wel degelijk wat interessante games aan. Laten we eens kijken wat september 2020 te bieden heeft.

  Update - Mario 3D All Stars

  Na aanhoudende geruchten kwam Nintendo eindelijk met Super Mario 3D All Stars op de proppen. De collectie is misschien niet alles waar je op hoopte, maar het is wel een HD-collectie van drie klassiekers. Wees snel als je hem wil hebben: de collectie is maar tot 13 maart 2021 verkrijgbaar.

  Oorsponkelijk bericht:

  Net als in augustus is er de nodige sport waar je mee aan de gang kunt. De basketbalgame van het seizoen komt uit in de vorm van NBA 2K21 en PES komt met de seizoensupdate voor 2021 (die ondanks wat de naam doet vermoeden een losstaande release is). Ook kun je tennissen en worstelen in Tennis World Tour 2 en WWE 2K Battlegrounds, respectievelijk.

  Skaten is een wat minder voor de hand liggende sport, maar als game is het één van de grotere releases van de maand. De eerste twee delen van de Tony Hawk’s Pro Skater-serie worden gebundeld en geremasterd als Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Die nostalgische skate-kick is eindelijk binnen handbereik.

  Misschien wel de grootste release van september 2020 is Marvel’s Avengers. Dankzij het MCU genieten deze helden een enorme populariteit. Hoewel de game qua verhaal en acteurs niks met het MCU te maken heeft, is het voor film- en comic-fans een mooie gelegenheid om eens een andere versie van hun favoriete helden te zien.

  Overigens is Tony Hawk niet de enige die in een nieuw jasje wordt gestoken. Crysis Remastered was al uit op Switch, maar komt deze maand naar andere platforms. Daarnaast is de gehele Mafia Trilogy vanaf september 2020 compleet in geremasterde vorm, wanneer Mafia: Definitive Edition uitkomt.

  Wat zijn de game releases van september 2020?

  We kunnen natuurlijk niet alle game releases uitlichten, dus voor een vollediger plaatje kun je hieronder terecht. Alle grote releases van september 2020 staan daar per platform op een rij.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One releases

  PC releases

  Wat waren de game releases van vorige maand?

  De zomer mag dan voorbij zijn, holiday season is nog niet begonnen. Goede kans dus dat de game releases waar jij dit jaar naar uitkijkt nog even op zich laten wachten. Als dat zo is, maar je toch binnenkort iets nieuws in huis wil halen kun je natuurlijk even kijken wat er in augustus allemaal uitkwam. Je weet maar nooit hoe oud je nieuwste game is.

  Super Mario 3D All Stars

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.