De beste Teufel producten om de coronacrisis mee door te komen

  Door de uitbraak van het coronavirus moeten we ons nog steeds voornamelijk thuis vermaken. Gelukkig zijn er genoeg manieren om in je eigen huis plezier te hebben, waaronder met deze audio producten van Teufel.

  Teufel

  Alle artikelen in dit artikel zijn te vinden op de website van Teufel.

  Teufel Concept E 450

  Wil je het beste van het beste van Teufel als het aankomt op stereogeluid in je woonkamer, dan beland je als snel bij de Concept E 450. Deze speakerset is een ideale mix van gebruiksgemak en optimaal geluid, wat duidelijk terugkomt in elk element. Bovendien is het dé manier om van je games te genieten.

  Zo zijn de front speakers uitgerust met twee midrange drivers, om ervoor te zorgen dat alle stemmen duidelijk te verstaan zijn. Dialogen zijn vaak namelijk de front and center van games en stemgeluid zit qua frequentie in de midrange. Twee andere speakers hebben ondertussen geïntegreerde wall mounts, zodat je ze makkelijk kan installeren aan de muur naast de TV of monitor. Nog eens twee andere speakers zorgen voor het geluid dat achter je vandaan komt, zodat tegenstanders je van geen enkele kant kunnen verrassen. De kers op de taart is uiteindelijk de enorme 500 watt subwoofer. Wil je een explosie echt voelen, dan zal je dat ervaren met de Concept E 450.

  Tijdens het gamen of kijken van een film of serie is het geluid ook op verschillende manieren aan te passen. Zo heeft de subwoofer aan de voorkant een handig display om te sleutelen aan het geluid, maar de Concept E 450 komt ook met een puck om de speakerset te bedienen. Je kan de subwoofer dus zonder problemen vlakbij je televisie neerzetten of onder je bureau.

  Teufel

  Teufel Consono 35 MK3

  Doordat we veel thuis moeten zitten door het coronavirus, is nu de ideale tijd om je backlog aan films en series af te werken. Helemaal nu streamingdiensten veel nieuwe series lanceren om iedereen bezig te houden. Om optimaal te kunnen genieten van alle media, is het natuurlijk wel handig om dat te combineren met goede audio.

  De Teufel Consono 35 MK3 is daar een ideale kandidaat voor. Deze 5.1 speakerset laat je van alle kanten de audio horen voor een zacht prijsje. Drie speakers kan je plaatsen rond je TV, terwijl twee andere speakers achter je geplaatst kunnen worden. De subwoofer laat je ondertussen de subbass voelen, waardoor actiefilms heerlijk tot leven komen.

  Teufel

  Teufel Real Blue NC

  Terwijl veel mensen nog steeds vanuit huis werken, zijn sommige bedrijven ook weer opengegaan vanaf 1 juni. Dat betekent dat er weer gereisd moet worden met het openbaar vervoer. Om onderweg toch ongestoord naar muziek en podcasts te luisteren, is een koptelefoon met Active Noise-Cancelling geen overbodige luxe.

  Laat de Teufel Real Blue NC dat nu precies bieden. De draadloze koptelefoon laat je in alle rust genieten van je muziek in het openbaar vervoer, maar ook op de werkvloer of achterin je tuin is het ideaal - je weet maar nooit wanneer kinderen in de buurt weer de geluidsbarriere breken met hun geschreeuw. Naast Active Noise-Cancelling heeft de Real Blue NC ook touch controls op de koptelefoon zitten, ondersteuning voor Siri en OK Google en een flinke accu. Op die manier kan je de hele dag genieten van je favoriete muziek en hoef je bijna nooit je smartphone tevoorschijn te halen.

  Teufel

  Teufel Rockster Cross

  De Real Blue NC is ideaal voor onderweg, maar niet perfect voor elke situatie. De koptelefoon is bedoeld zodat jij en alleen jij van je muziek kan genieten. Wanneer je met vrienden naar een park gaat om af te spreken of iemands achtertuin - natuurlijk op anderhalve meter afstand van elkaar - heb je daar weinig aan. Sterker nog, we denken niet dat je vrienden het zullen waarderen als je jezelf afsluit van de rest met een ANC koptelefoon.

  Wil je daarom een draagbare speaker halen waarbij iedereen van de muziek kan genieten, dan moet je zijn bij de Teufel Rockster Cross. Deze boombox-achtige speaker kan je overal mee naartoe nemen dankzij de handige riem en het geluid is stukken beter dan je smartphone. De audio wordt namelijk geleverd via twee tweeters, twee passieve drivers en een ingebouwde subwoofer. Met bluetooth-verbinding kan je bovendien via Spotify en andere streamingdiensten in een handomdraai beginnen met feesten.

  Teufel

  Teufel Cinebar Ultima

  Veel audiofanaten zijn erover eens dat speakers dé manier zijn om van muziek, films en games te kunnen genieten. Met een goede set kan je immers de beste soundstage en imaging produceren en daarnaast genieten van trillingen die door je hele lijf gaan. Daarbij ben je alleen wel afhankelijk van je kamer. In een krappe ruimte waar het geluid overal kan weerkaatsen zijn speakers niet echt aan te raden.

  Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere oplossingen voor ijzersterke audio die bovendien een stuk makkelijker zijn om aan te sluiten: soundbars. Neem bijvoorbeeld de Teufel Cinebar Ultima. Deze joekel van een soundbar kan je simpelweg voor je televisie neerzetten en heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke audio-ervaring. In het apparaat zitten zes speakers die zorgen voor Surround Sound en twee membranen die de bas door het hele huis laat trillen.

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Teufel

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.