Terrifier 3 gaat al voor een griezelige kerst

News
maandag, 20 november 2023 om 14:30
terrifier 2 st 2 jpg sd highf1672761989
De wereld van Terrifier keert terug in alweer de derde film, en de eerste trailer laat niets aan de verbeelding over. In deze macabere kersttraktatie transformeert Art the Clown zichzelf in de gestalte van de Kerstman, waardoor een nieuw niveau van horror wordt toegevoegd aan de iconische antagonist.
Hoewel de eerste Terrifier slechts in een beperkt aantal bioscopen verscheen, ontstond er een ware cult-aanhang toen de film beschikbaar werd gemaakt op streamingdiensten. Dit fenomeen zette zich voort met Terrifier 2, dat wereldwijd een aanzienlijke 25 miljoen dollar opbracht, wat opvallend is gezien het bescheiden budget van slechts 250.000 dollar.
Nu, met de aankondiging van Terrifier 3, belooft regisseur Damien Leone een nog grotere en bloederige ervaring. De eerste trailer onthult een speciale kerst-teaser en geeft een voorproefje van wat de kijkers kunnen verwachten. De beelden suggereren dat Terrifier 3 niet zal teleurstellen in het leveren van intense horror en schrikeffecten.

Nog even geduld voor Terrifier 3

Leone zelf benadrukt zijn vastberadenheid om grenzen te blijven opzoeken in een filmindustrie die vaak huiverig is voor risico's. Zijn belofte om het publiek te verrassen met nieuwe en angstaanjagende elementen in deel 3 zorgt voor hoge verwachtingen bij fans. Wel moeten we nog even wachten, want de release staat gepland voor 25 oktober 2024.
Bekijk hier de teaser trailer van Terrifier 3: