Horrorfilm Terrifier 3 heeft nu al releasedatum gekregen

News
vrijdag, 03 november 2023 om 16:30
terrifier 2 st 2 jpg sd highf1672761989
De bloederige horrorreeks Terrifier gaat weer verder. Na de release van het tweede deel eerder dit jaar is nu al de releasedatum voor Terrifier 3 aangekondigd.
Terrifier 3 staat gepland om uit te komen op 25 oktober 2024, zo meldt The Hollywood Reporter. Dit werd bekendgemaakt tijdens een speciale hertuigave van Terrifier 2, waarbij een groot voorproefje werd getoond van het derde deel tijdens de credits. Het vervolg wordt opnieuw geregisseerd door regisseur Damien Leone. In Terrifier 3 keert de angstaanjagende moordenaar Art the Clown terug om de inwoners van Miles County het leven zuur te maken op kerstavond.
Terrifier 3 komt iets meer dan twee jaar na de release van Terrifier 2, dat in oktober 2022 in de Amerikaanse bioscopen verscheen. In Nederland ging de horrorfilm pas begin 2023 in premiere. De film, met extreem veel gore, bracht aan de box office maar liefst 15 miljoen dollar op, met een budget van slechts 250.000 dollar.

Terugkeer van Art the Clown

Terrifier 2 zette het angstaanjagende verhaal van Art the Clown voort, waarin de demonische en bloedlustige moordenaar, gespeeld door David Howard Thornton, met volle kracht terugkeerde. Het introduceerde ook een nieuwe Final Girl, Lauren LaVera.
Schrijver en regisseur Damien Leone benadrukte dan het succes van Terrifier 2 werd gedreven door de honger van het publiek naar nieuwe horroriconen. Hij zette zich in voor een ongeëvenaarde bioscooprelease en belooft grenzen te blijven verleggen in het nieuwe Terrifier 3. Dat belooft wat als het aankomt op de gruwelijke scenes in het vervolg.