Terminator komt naar Call of Duty Warzone en Vanguard toe

News
donderdag, 23 juni 2022 om 11:30
call of duty warzone terminatorf1655972839
Spelers kunnen binnenkort uitkijken naar de release van seizoen 4 voor Call of Duty Warzone en Vanguard. Met het nieuwe seizoen krijgen de games ook een crossover met een opvallende franchise: Terminator.
Kijk er binnenkort niet raar van op als er ineens een iconische T-800 op je af komt gelopen op het slagveld in Call of Duty Warzone of Call of Duty Vanguard. Activision Blizzard heeft het namelijk voor elkaar gekregen om nog een crossover toe te voegen aan de populaire games, deze keer in de vorm van The Terminator. Dat blijkt uit een Twitter-post op het kanaal van Call of Duty.
Met de update voor seizoen 4, genaamd Mercenaries of Fortune, zal dus niet alleen de locatie van het slagveld worden veranderd, maar komen er ook nieuwe strijders. Zoals gezegd kan je spelen met de T-800, de Terminator die gespeeld wordt door Arnold Schwarzenegger, maar ook de T-1000. Deze angstaanjagende android was de antagonist in Terminator 2: Judgment Day, volgens velen de beste film uit de franchise.

Meer crossovers in Warzone en Vanguard

De futuristische moordmachines zijn niet de eerste bekende gezichten die we voorbij hebben zien komen in Call of Duty Warzone en Vanguard. Eerder kregen spelers namelijk al te maken met crossovers van Rambo, Snoop Dogg en Godzilla versus King Kong.
Waarschijnlijk kunnen we in de toekomst dus nog meer samenwerkingen verwachten met grote franchises. Fans van de populaire shooter-reeks zullen met name alleen uitkijken naar de release van Call of Duty Modern Warfare 2 in oktober en Call of Duty Warzone 2 voor het einde van 2022.

Populair Nieuws