'Call of Duty Godzilla crossover aanstaande'

News
donderdag, 14 april 2022 om 16:00
Een Call of Duty Godzilla crossover is in de maak. Zo vermoedt YouTuber PrestigeIsKey nadat hij in de audiobestanden van is gedoken van de Call of Duty “Classified Arms” trailer in aanloop naar het derde seizoen voor Warzone en Vanguard. Dit is alleen niet de enige hint naar de komst van Godzilla.
Volgens PrestigeIsKey kun je de hint rondom Godzilla zelf gemakkelijk ontdekken als je een beetje verstand hebt van audiosoftware. Wanneer een stukje van de audio door geluidssoftware gehaald wordt, krijg je de tekst "Monster are real" te zien. Daarmee lijkt de eerste hint te worden gegeven richting een Call of Duty Godzilla crossover, maar daar blijft het niet bij.
Ook kun je het geluidsfragment vergelijken met een stukje audio uit de meest recente Godzilla-film, Godzilla King of the Monsters. Het ORCA soundeffect komt perfect overeen met het geluidsfragment dat aan het einde van de trailer hieronder te vinden is.

Call of Duty Godzilla crossover eind deze maand?

Het nieuwe seizoen van Call of Duty start later deze maand. Op 27 april kunnen spelers aan de slag met het derde seizoen voor zowel Vanguard als Warzone. Of vanaf die dag ook direct Godzilla naar de game komt, is nog even afwachten. Voor Call of Duty zou het een flinke stap in een nieuwe richting zijn, want grote monsters als Godzilla hebben nog niet eerder in de game gezeten.
Wel maakte actiehelden uit de jaren '80 en '90 al een opwachting. Zo kwamen Rambo en John McClane uit Die Hard naar Call of Duty en ook maakte Snoop Dogg recentelijk zijn debuut in de game als een operator.

Populair Nieuws