Temtem komt in 2021 naar de PlayStation 5

News
vrijdag, 07 augustus 2020 om 10:00
temtemf1596748481
Tijdens de State of Play maakte Sony bekend dat de Creature Collector MMO Temtem naar de PlayStation 5 komt. We mogen in 2021 dus niet alleen op Switch, PC en Xbox One massaal wezens gaan vangen, maar ook op PS5.
Tijdens de State of Play stream heeft Sony middels een trailer aangekondigd dat de game Temtem naar de PlayStation 5 zal komen. De creature collector game, geïnspireerd door Nintendo's Pokémon games, laat je gebieden doorzoeken op zoek naar Temtem. Dit zijn wezens die je vervolgens in gevechten met andere Temtem wezens van NPCs of van andere spelers online in kan zetten. In de game start je als beginnende Temtem menner en moet je de zes eilanden van de Airborne archipel bezoeken om de confrontatie aan te gaan met de schurkachtige organisatie Clan Belsoto.

Temtem ook naar de PlayStation 5

Temtem is een Massive Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) van de hand van de Spaanse studio Crema, die onder de vlag van Humble Bundle uitgebracht is. Begin dit jaar kwam de game uit op Steam als Early Access game. Er waren al plannen om de game naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One te brengen. Daar is nu dus de PlayStation 5 bij gekomen. Temtem zal in 2021 op de PS5 verschijnen. Wij waren tijdens de Early Access periode al behoorlijk over Temtem te spreken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties