God of War ontwikkelaar hint naar sequel en PS5 mogelijkheden

News
vrijdag, 07 augustus 2020 om 11:00
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652
God of War is één van de beste games op de PlayStation 4, maar over een sequel op de PS5 is nog geen officieel woord gesproken. Cory Barlog, de regisseur van de game, heeft in een interview nu wel laten weten wat voor mogelijkheden de next-gen console biedt voor God of War 2.
Door de uitbraak van het coronavirus zijn er een aantal rare situaties ontstaan. Zo worden ontwikkelaars niet meer geïnterviewd op grote beurzen, maar in een zelfgemaakte opnamestudio in Animal Crossing: New Horizons.
Terwijl Cory Barlog zich ontspande op een digitale bank, vroeg gastheer Gary Whitta naar wat de God of War regisseur van de PS5 vindt en wat voor mogelijkheden de console biedt voor een mogelijke God of War sequel.

Interessante elementen in bekende games

Ondanks dat een nieuwe generatie consoles veel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt, wordt Barlog naar eigen zeggen wel altijd een beetje melancholisch om de oude consoles achter zich te laten. Ontwikkelaars hebben tijdens de generatie namelijk vaak nieuwe trucjes geleerd om alles uit de hardware te halen.
De PlayStation 5 moet aan het einde van dit jaar uitkomen, maar volgens de God of War ontwikkelaar zal het dus nog even duren voordat we echt grote stappen gaan zien in games.