Bethesda geeft games nieuwe versie en upgrade naar next-gen

  De kans is groot dat je je al gewaagd hebt aan DOOM Eternal of je ondergedompeld hebt in de enorme MMO Elder Scrolls Online. Als je niet genoeg kunt krijgen van deze games, is er goed nieuws. Beide games krijgen een gratis upgrade naar PS5 en Xbox Series X.

  Dat maakte Bethesda op haar website bekend. De games krijgen allebei een nieuwe versie die uitkomt op PlayStation 5 en Xbox Series X, zodat gamers ze in de beste kwaliteit kunnen spelen als de next-gen consoles er straks zijn. Gamers die Elder Scrolls Online en DOOM Eternal al hebben kunnen bovendien rekenen op een gratis upgrade. Wanneer de upgrade uit zal komen op de nieuwe platformen, is nog onbekend. Ook is de releasedatum van de nieuwe versies van de games nog onbekend.

  Meer Bethesda next-gen versies en upgrades op komst

  Bethesda houdt het niet bij deze twee games, maar geeft aan dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Er komen nog veel meer games die al uit zijn naar de next-gen platformen van Sony en Microsoft. Welke games dat precies zullen zijn, meldt Bethesda niet. De kans is groot dat er hier wordt gedoeld op titels als Fallout 76 en Rage 2.

  In de nabije toekomst zal Bethesda meer informatie over upgrades en nieuwe gameversies komen. Intussen maakt de uitgever zich klaar voor de aankondigingen tijdens QuakeCon vandaag, waarin we ongetwijfeld weer nieuws te horen krijgen over nieuwe games en content.

  Let op, je moet voor deze game wel beschikken over de basisgame Tamriel Unlimited hebben die je voor 18 euro in huis hebt.

  Elder Scrolls Online: Elsweyr

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.