Tears of the Kingdom glitch maakt gevechten erg makkelijk

News
dinsdag, 09 januari 2024 om 15:30
tears of the kingdom 4f1675935257
Hoewel Breath of the Wild en Tears of the Kingdom niet bijzonder moeilijk zijn, bieden beide games wat meer uitdaging dan in voorgaande Zelda-games gebruikelijk was. Maar een nieuwe glitch zorgt dat je toch makkelijk met alle vijanden kan afrekenen. Sterker nog, je kunt bijna alles in één klap uitschakelen.
Een glitch in een game is niet altijd welkom, maar soms kunnen ze geen kwaad. Een nieuwe glitch in Tears of the Kingdom is zelfs heel handig. Het blijkt namelijk mogelijk om vrijwel elke vijand in één klap te verslaan.
Wat je daarvoor nodig hebt is een wapen en minstens één vrijgespeelde herinnering. Als je met je wapen naar een vijand zwaait op een manier die zou raken, maar pauzeert voordat de klap daadwerkelijk geregistreerd is, kun je de glitch gaan uitvoeren. Of het gaat werken kun je controleren door naar het wapenmenu te gaan en te proberen je huidige wapen te laten vallen. Als dat niet kan zal de glitch als het goed is werken.
Zonder het menu te sluiten moet je nu een herinnering terugkijken (starten en overslaan mag ook). Dat moet je afhankelijk van de vijand die je wil verslaan alleen wel vaak doen. Om erachter te komen hoe vaak, deel je de hit points die de vijand heeft door de schade die je wapen doet. Wanneer je herinnering vaak genoeg hebt gekeken en het menu sluit, zou je vijand in één keer dood moeten zijn.

Tears of the Kingdom glitch kost nog wel je wapen

Ondanks dat het lijkt alsof je nu in één klap een vijand hebt verslagen, ziet de game het nog steeds alsof je je wapen veel hebt gebruikt. In de meeste gevallen zal het dan ook verdwijnen uit je inventory, omdat het stuk is. De glitch is was omslachtig en werkt niet op de laatste boss van de game, maar wie weet kan hij je uit de brand helpen.