Gratis afleveringen kijken via Pokémon TV App komt ten einde

News
dinsdag, 09 januari 2024 om 14:30
pokemonf1620315095
Fans van Pokémon kunnen momenteel nog gratis afleveringen kijken via de Pokémon TV App. Maar het einde van de streamingdienst komt er al snel aan.
Al sinds de introductie is Pokémon erg populair, maar de laatste jaren is de franchise zo succesvol geworden dat het zelfs de media franchise is geworden met de hoogste omzet - zelfs meer dan giganten als Mickey Mouse, Star Wars en Harry Potter.
Fans kunnen binnenkort alleen niet meer gratis afleveringen kijken van de succesvolle anime-serie. The Pokémon Company heeft namelijk aangekondigd dat er een einde komt aan de Pokémon TV App, een gratis streamingdienst om de serie op te kijken. Dat heeft het bedrijf laten weten via een update op de website.
Vanaf nu is de Pokémon TV App niet meer te downloaden via de Apple App Store, Google Play Store, Roku Channel Store, Amazon Appstore en de Nintendo eShop. Gebruikers die de app al geïnstalleerd hebben kunnen de dienst nog gebruiken tot 28 maart, dan zal de streamingdienst ermee stoppen. Ook is het mogelijk om voor die tijd nog afleveringen te kijken via de website.

Een wirwar van rechten

Het wordt voor fans nu een stuk lastiger om de afleveringen van de Pokémon serie te kijken. De rechten voor de verschillende seizoenen en films liggen namelijk bij verschillende partijen, waardoor je niet meer alles op één plek kan vinden.
Naast de klassieke show met Ash in de hoofdrol is er ook een nieuwe Pokémon serie van start gegaan bij Netflix. Het zogeheten Pokémon Concierge draait om Haru, die als conciërge werkt in het Pokémon Resort.

Populair Nieuws