Tears of the Kingdom en andere Switch-games nu met korting te scoren

News
donderdag, 20 juni 2024 om 10:00
tears of the kingdomf1683724951
De zomervakantie is niet meer al te ver weg. Misschien wil je die weken wel besteden aan een toffe nieuwe game. Het is een idee om nu alvast te kijken welke game je wil, want misschien kun je hem wel met korting krijgen.
Nintendo houdt meestal een hoge standaard aan wat betreft de kwaliteit van games. De prijzen stralen dat alleen ook uit. Ze zijn meestal niet duurder dan andere games, maar aanbiedingen zijn relatief zeldzaam. Elke sale die je tegenkomt is dan ook een kijkje waard, al is het maar een snelle blik.
Bij Game Mania is er nu een sale op een aantal Switch-games, waaronder wat grote titels van vorig jaar. Er is bijvoorbeeld korting op Tears of the Kingdom, Super Mario RPG, Detective Pikachu Returns en Another Code: Recollection. Als je iets zoekt om met één of meerdere vrienden te spelen kun je ook kiezen voor WarioWare - Move It of It Takes Two.
De prijzen zijn voordelig vergeleken met de vraagprijs van Nintendo, maar het wisselt een beetje of het ook een prijs is die je elders niet ziet. Detective Pikachu Returns heeft hier bijvoorbeeld een prijs die we momenteel nergens anders zien en hetzelfde geldt voor Another Code: Recollection. Maar voor sommige andere games kan het handig zijn om eerst even te kijken wat de prijs is bij andere winkels, zoals bol of Allyourgames.

Ook Summer sale in Nintendo eShop

Game Mania is trouwens niet de enige met Switch-deals. Nintendo zelf houdt ook sale in de eShop. Als je alles digitaal koopt, of als je op zoek bent naar een game die niet fysiek verkrijgbaar is, kan dat hele leuke deals opleveren.
Voor de eShop Sale moet je alleen wel snel zijn, want die loopt nog maar tot 23 juni. Dat is aanstaande zondag, dus je hebt nog maar een paar dagen. Hoe lang de sale bij Game Mania loopt is niet helemaal duidelijk.