Nintendo geeft flinke korting in eShop Summer Sale

News
dinsdag, 11 juni 2024 om 11:00
nswitch supermario3dworldandbowsersfury 10f1611668421
De zomer gaat voor gamers niet alleen gepaard met showcases en onthullingen, maar meestal ook met korting. De ene store na de andere komt met een Summer Sale. Die van Nintendo is nu bijvoorbeeld begonnen.
Als je nog iets zoekt op te spelen deze zomer, is het misschien de moeite waard om even de Nintendo eShop te openen. Zoals veel bedrijven doet Nintendo namelijk aan een grote summer sale. Daarin lopen de kortingen op tot wel 75 procent.
Nintendo’s eigen games zijn natuurlijk zelden in de aanbieding, dus elke korting is mooi meegenomen. Daarnaast zijn er ook veel mooie games van andere uitgevers afgeprijsd. Dat geldt voor zowel AAA-titels als verschillende geweldige indie-games. We hebben een paar mooie deals op een rij gezet.
Het bovenstaande is maar een klein deel van wat er allemaal in de aanbieding is tijdens de sale. Als je meer wil zien kun je hier kijken in de eShop in je webbrowser. Uiteraard kun je de deals ook zien in de eShop op je Switch. De sale duurt tot en met 23 juni.

Nintendo niet de enige met sale

Zoals gezegd zijn er veel bedrijven die in deze periode een sale hebben. Je hebt bijvoorbeeld nog tot en met 12 juni om te profiteren van de Days of Play-deals van PlayStation. Later deze maand begint de roemruchte Steam Summer Sale.