Tears of the Kingdom datamine hint naar meer content

News
maandag, 05 juni 2023 om 14:30
tears of the kingdom glidingf1683724687
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft enorm veel content. Er is zelfs nog meer content dan we al wisten, zo blijkt uit een datamine. Het zou bovendien kunnen dat ongebruikte content wat toekomstplannen verklapt.
Hoe groot een game ook is, er is altijd wat ongebruikte content. Dat blijft soms achter in de bestanden van een game, waardoor dataminers erachter kunnen komen hoe delen van de game er ooit uit hebben gezien. Ook kun je op die manier ontdekken wat er nog gaat komen voor een game.
Dat laatste is mogelijk gebeurd met Tears of the Kingdom. Wie de afgelopen weken met de game bezig is geweest zal weten dat je het doek van je paraglider kunt verwisselen. Er zijn doeken te vinden in de game zelf en je kunt met Amiibo designs krijgen die zijn gebaseerd op vorige Zelda-games of specifieke personages.
Het blijkt alleen dat er twee ongebruikte doeken in de game zitten. Eén daarvan heet Princess Zelda en de ander Gerudo King en beide hebben ze een design dat gebaseerd is op hoe deze personages eruitzien in Tears of the Kingdom. Ze zouden gekoppeld zijn aan Amiibo met de ID-nummers 1049 en 1050. De Link-Amiibo die tegelijk met de game verscheen had het nummer 1048.

Komen er nog meer Tears of the Kingdom Amiibo?

Een niet onlogische conclusie is dat er nog minstens twee Amiibo op komst zijn voor Tears of the Kingdom. De vraag is dan waarom ze niet tegelijk met de game uitkwamen. Het kan natuurlijk zijn dat deze Amiibo zijn gecanceld, maar in Breath of the Wild was ook data te vinden voor Amiibo die destijds nog niet uit waren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties