2K's E3 plannen gelekt; Borderlands spin-off en Marvel-game onderweg

  De E3 2021 plannen van uitgever 2K lijken gelekt te zijn. Op Reddit zijn de plannen gelekt, waaronder het plan voor een Borderlands spin-off en een gloednieuwe Marvel-game in de stijl van XCOM. Het lek wordt ondersteund door Bloomberg-journalist Jason Schreier die de lekken verduidelijkt.

  2K zou van plan zijn een spin-off te maken van de populaire Borderlands-reeks. De spin-off zou de codenaam Daffodil dragen en zich richten op Tiny Tina, een publiekslieveling uit Borderlands 2 die later ook voor deel 3 terugkeerde. De gameplay zou vergelijkbaar zijn met de oorspronkelijke Borderlands-titels en zou speelbare helden bevatten met verschillende klasses.

  Een andere game die in ontwikkeling is bij 2K is een Marvel-titel die qua gameplay veel weg gaat hebben van de XCOM-games. Intern wordt de game beschreven als XCOM met Marvel-helden, waarbij de helden ingesproken zouden worden door een aantal bekende acteurs. De game wordt volgens het lek door Firaxis ontwikkeld.

  E3 plannen van 2K nog niet officieel

  Het lek stelt ook dat er nog een derde game in ontwikkeling is. Deze draagt momenteel de naam "Codename Volt". Deze titel zou een actiegame worden die nog vrij vroeg in ontwikkeling is. De game wordt beschreven als een mix tussen Cthulu en Saints Row. Onduidelijk is nog welke studio aan het project werkt, maar vorig jaar gingen er geruchten dat Hanger13 met een nieuwe open-world sci-fi titel bezig was. Dit kan mogelijk dat project zijn.

  Op Twitter laat Schreier nog enkele details weten over het lek. Zo stelt hij dat het onzeker is of de games daadwerkelijk tijdens E3 2021 getoond wordt, zoals het lek op Reddit zelf claimt. Dat de games in ontwikkeling zijn, bevestigt de journalist wel. Nu is het alleen nog wachten op 2K voor de officiële aankondiging.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.