Take-Two komt nog met drie onaangekondigde ports of remasters

News
maandag, 09 augustus 2021 om 8:00
gta v triof1580488271
Take-Two Interactive is zeker niet vies van ports en remasters. Grand Theft Auto V moet bijvoorbeeld op 11 november van dit jaar uitkomen op zijn derde console-generatie op een rij. Maar uit een rapport voor investeerders blijkt dat Take-Two nog drie onaangekondigde ports wil uitgeven
Dat Take-Two oudere games naar PS5 en Xbox Series X|S wil brengen is geen geheim. Naast GTA V moeten ook GTA Online en Kerbal Space Program een release krijgen op de nieuwe platforms. Maar die drie zijn slechts de helft van de ports en remasters die Take-Two dit fiscale jaar nog wil uitbrengen.
In een PowerPoint die Take-Two gebruikte om resultaten en verwachtingen te delen met investeerders staat vermeld dat er drie onaangekondigde ‘nieuwe versies van eerder uitgegeven titels’ aan zitten te komen. Om welke games het gaat staat hier nog niet vermeld.
Er zijn heel wat games die onder de Take-Two-paraplu vallen. De mogelijkheden voor de drie titels zijn dan ook gevarieerd. Wellicht gaat het om meer Rockstar-titels, maar ook 2K games als Mafia of BioShock zijn mogelijkheden.

Wanneer horen we over deze Take-Two ports en remasters?

Aangezien de ports nog dit fiscale jaar (vóór 1 april 2022) uit moeten komen, zullen we er waarschijnlijk eerder vroeger dan later over horen. Wellicht worden de games onthuld tijdens gamescom, in de laatste week van augustus. Take-Two komt ook met een nieuwe 2K-franchise die daar mogelijk wordt onthuld.

Populair Nieuws