T-Mobile storing trapt de maandag af

News
maandag, 21 februari 2022 om 13:35
pexels pixabay 159304f1625657584
Bij T-Mobile is momenteel een grote storing aan de gang. Duizenden meldingen zijn in korte tijd gemaakt en de piek lijkt nog niet bereikt te zijn. Hoe lang de storing nog duurt, is nog maar de vraag.
Via Allestoringen wordt massaal gemeld dat er een T-Mobile storing aan de gang is. De problemen begonnen zich rond het middaguur op te stapelen en inmiddels is de teller over de 1200 gegaan. Veel klachten komen binnen over het bereik van het mobiele netwerk. Daar komt zo'n 80 procent van de klachten vandaan. Ook wordt geklaagd over vast internet en TV.
T-Mobile zelf is op de hoogte van de problemen. Via Twitter meldt de Webcare dat de klachten binnen zijn gekomen en dat er aan een oplossing gewerkt wordt. Er is alleen nog geen oorzaak gevonden, dus het is nog niet duidelijk hoe lang de problemen aanhouden.

T-Mobile storing nog niet opgelost

Zodra er meer duidelijkheid is, werken we dit bericht uiteraard bij. Voor nu is het hopen dat T-Mobile snel een oplossing voor de problemen weet te vinden en met een oplossing komt. Het is overigens niet de enige storing die er momenteel is, want ook bij ABN-Amro zijn problemen gemeld.