ABN Amro Storing maakt bankzaken lastig

News
maandag, 21 februari 2022 om 13:50
abn amro storing problemen met inloggen en betalen 127663
Er zijn momenteel wat problemen met de services van ABN Amro. Inloggen en overboeken lijken niet goed te werken. De storing is al even gaande.
Slecht nieuws voor wie vandaag van plan was om de financiën te regelen. ABN Amro heeft last van een storing. De meeste problemen worden gerapporteerd bij het overboeken van geld. Dit gebeurt bij veel klanten met vertraging. Ook inloggen lijkt lastig, wat het dubbel lastig maakt om iets te regelen.
De storing begon vanochtend en steeg op Allestoringen al snel over de 1000 meldingen heen. Inmiddels lijkt de storing over de piek heen, maar het is nog lang niet terug op een normaal niveau. Het kan dus nog even zo blijven dat je problemen hebt bij het internetbankieren.

Wanneer is de storing opgelost?

ABN Amro heeft zelf nog niets laten weten over de storing, maar het lijkt erop dat hij relatief snel weer voorbij zal zijn. Toch zal hij waarschijnlijk nog tot verder in de middag hinder blijven veroorzaken. Het ligt in ieder geval waarschijnlijk niet aan jou als je je bankzaken niet kunt bekijken.
Het is geen rustig begin van de week. Ook T-Mobile heeft last van een storing. Deze is ten tijde van dit schrijven nog niet aan het afzakken. Ook het mobiele verkeer zal vandaag dus niet helemaal soepel lopen.