Switch-versie Life is Strange: True Colors heeft eindelijk releasedatum

News
donderdag, 25 november 2021 om 17:00
life is strange true colors coleccionablesf1632133429
Square Enix heeft de releasedatum van Life is Strange: True Colors voor de Switch">Nintendo Switch bevestigd. Die versie zou eerst al 10 september uitkomen, maar werd toen uitgesteld. De nieuwe releasedatum is nu 7 december.
Square Enix heeft eindelijk een releasedatum aangekondigd voor de Switch-versie van Life is Strange: True Colors. De game zal op 7 december digitaal gelanceerd worden via de Nintendo Eshop. De fysieke release staat gepland op 25 februari 2022.
De Switch-versie van Life is Strange: True Colors zou eigenlijk 10 september verschijnen op de Switch, maar liep toen vertraging op. De PC- en console-versies van de game verschenen wel die datum. Op het Twitter-account van Life is Strange werd vorige maand bekendgemaakt dat de game in december op de Switch zal verschijnen, maar had toen nog geen exacte releasedatum.
True Colors vertelt het verhaal van een jonge vrouw genaamd Alex Chen. Ze verhuist naar Haven Springs, een klein stadje waar ze de dood van haar broer onderzoekt. Alex heeft een kracht genaamd Empathy, hiermee kan ze de emoties van mensen zien als gekleurde gloeiende aura’s, deze kan ze absorberen en manipuleren.

Life is Strange Remastered Collection

Dit is de vijfde game in de Life of Strange-franchise. Naast True Colors komt er binnenkort een Remastered Collection aan van Life is Strange. De Remastered Collection zou eigenlijk ook in september uitkomen, maar is uitgesteld naar 2022. De Remastered Collection komt uit voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Switch.

Populair Nieuws