Switch versie Life is Strange: True Colors komt in december uit

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 8:00
life is strange true colorsf1616080702
Life is Strange: True Colors zal in december digitaal verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch. Dat is bekendgemaakt op Twitter. Een precieze datum voor de release wordt binnenkort aangekondigd.
Dat Life is Strange: True Colors naar de Switch komt is geen verrassing. Dat was namelijk al langer bekend. Alleen zou de game oorspronkelijk op hetzelfde moment op de Switch uitkomen als op de andere platformen. Helaas werd de Switch-versie uitgesteld, zonder dat er een meteen nieuwe datum werd genoemd.

Wanneer komt de Switch-versie precies uit?

Nu is het dus duidelijk dat Life is Strange: True Colors in december naar de Switch komt. Het is alleen nog niet duidelijk op welke datum dan precies. In de tweet staat dat die in de aankomende weken bekend zal gaan worden gemaakt, namelijk wanneer digitale pre-orders live gaan.
In de tweet staat ook een afbeelding van hoofdpersoon Alex. Een tweede tweet bevestigt dat dit screenshot afkomstig is uit de Switch-versie van de game. We hebben nu dus ook een idee van hoe de game er op Switch uit gaat zien.
Het is opvallend dat in de tweet duidelijk wordt gemaakt dat het om de digitale versie van de game gaat. Dat zou kunnen betekenen dat het nog iets langer duurt voordat de game ook op een Switch cartridge in de winkel te koop zal zijn. Mogelijk krijgen we ook daar in de aankomende weken meer informatie over.

Populair Nieuws