Scoor Mario Kart 8 Deluxe met flinke korting bij Game Mania

News
woensdag, 09 maart 2022 om 12:30
2022 02 11 mario kart 8 deluxef1644576160
Het is morgen 10 maart en als je een beetje creatief bezig bent met die datum kun je hem noteren als MAR10. Als je dat hardop uitspreekt krijg je het Meiland-opperhoofd, maar typografisch lijkt het net de naam Nintendo-mascotte Mario. De tiende van maart staat dan ook bekend als Mario-dag en Game Mania heeft voor die gelegenheid een mooie deal.
Als je franchise maar groot genoeg is krijgt hij vanzelf een eigen dag. Onlangs was het bijvoorbeeld Pokémon-dag en over iets minder dan twee maanden is het May the Fourth. Maar in de tussentijd is het eerst de beurt aan MAR10.

Korting op Mario Kart

Er zijn meestal geen enorme festiviteiten voor Mario-dag, maar je kunt vaak wel een mooi dealtje scoren op een Mario-game. Bij Game Mania is dat dit jaar Mario Kart 8 Deluxe. Alleen op 10 maart kun je de game namelijk in huis halen voor maar 44,98 euro. Zo kun je de game mooi op tijd voor de DLC in huis halen.
Als die deal niet goed genoeg is, moet je misschien even je game-plank uitmesten. Want mocht je een game hebben die je niet meer hoeft, dan kun je Mario Kart 8 Deluxe via een inruilactie voor maar een tientje in huis halen. Ook die actie is alleen op 10 maart geldig en je moet wel een deelnemende game hebben. Een overzicht daarvan vind je op de site van Game Mania.

Ook vandaag een dagdeal

Gezien de enorme verkoopcijfers van Mario Kart is de kans best aanwezig dat je die game al hebt. Wil je toch een nieuwe game waarin je ook flink kunt scheuren, dan kun is de Game Mania dagdeal van vandaag (9 maart) misschien wat voor jou. Je kunt de game Riders Republic namelijk op alle consoles met aardige korting in huis halen.

Populair Nieuws