Street Fighter 6 krijgt nieuwe DLC-personages

News
zondag, 23 april 2023 om 14:30
street fighter 6f1672276586
Capcom heeft bekendgemaakt welke DLC-personages het eerste jaar na de release van Street Fighter 6 naar de game zullen komen. Het roster wordt elk kwartaal uitgebreid met een nieuwe vechter.
Zo zal Rachid uit Street Fighter 5 de eerste beschikbare DLC-personage zijn. Hij komt namelijk in de zomer van 2023 naar de game, gevolgd door nieuwkomer A.K.I. in de herfst, Ed uit SF4/5 in de winter van 2024 en tot slot Fighter II Turbo's Akuma in het voorjaar van 2024. Momenteel toont de aankondigingstrailer van de DLC-personages alleen artwork van de karakters. Eerder was al aangekondigd dat de geliefde personages Guile en Ryu sowieso al te spelen waren in de game.

World Tour Mode

Eerder deze week is ook de gratis demo van Street Fighter 6 beschikbaar gesteld voor spelers op de PlayStation. Hierin kunnen spelers een deel van de uitdagende World Tour Mode verkennen en bepaalde modi in Fighting Ground uitproberen. Bovendien kunnen spelers gebruik maken van de uitgebreide Avatar creator om hun eigen vechter samen te stellen die bij de release op 2 juni 2023 geïmporteerd kan worden in de volledige game en waar ze hun vrienden mee kunnen uitdagen. Ook zullen de Fighters van de DLC worden toegevoegd aan de nieuwe World Tour mode, zodat spelers interactie met hen kunnen aangaan, hun moves kunnen gebruiken voor hun eigen avatar en zo hun eigen speelstijl kunnen perfectioneren.
De demo van Street Fighter 6 is momenteel beschikbaar voor de PS5 en PS4 en zal vanaf 26 april beschikbaar zijn op Steam, Xbox Series X/S en Xbox One.