Skate krijgt binnenkort een console-playtest

News
zondag, 23 april 2023 om 13:30
xgn google image
EA heeft aangekondigd dat de langverwachte volgende generatie Skate-game wordt getest op consoles. Hoewel EA geen specifieke datum hiervoor heeft gegeven, hebben ze wel andere details over de game onthuld.
Dit heeft het team van Full Circle onthult tijdens de derde aflevering van The Board Room dat de game zich nog in de beginfase bevindt en dat er geen lootboxes zullen zijn. De moeilijkheidsgraad van de game zal invloed hebben op de verkregen beloningen, waarbij "Own It", "Crush It" en "Shut It Down" de hoogste beloningen zullen opleveren. De game zal ook een verhaallijn hebben met diverse levels, waaronder een bezoek aan Amsterdam.
Full Circle heeft ook onthuld dat de aankomende Skate-game draait om het uitvoeren van coole tricks en activiteiten om beloningen te verdienen. Het maakt niet uit welke activiteit spelers ondernemen, ze zullen altijd vooruitgang boeken en nieuwe beloningen verdienen. De beloningen lijken voornamelijk cosmetisch te zijn en zullen spelers helpen hun unieke stijl te laten zien. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier hoofdcategorieën: Challenges, Pop-ups, Community Events en Throwdowns.

Gratis te spelen

Skate is een game-franchise van Electronic Arts waarbij spelers de controle krijgen over een skateboarder en verschillende uitdagingen en missies moeten voltooien in een open wereld. Dit wordt het vierde deel van Skate en zal uiteindelijk gratis te spelen zijn, maar wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. De interessante serie geeft een kijkje in de ontwikkeling van de game en EA laat zien dat ze zich momenteel richten op de basis van de game, in plaats van spectaculaire beelden die bij een grote titel passen.