Gratis Street Fighter 6 demo nu te spelen

News
vrijdag, 21 april 2023 om 15:30
street fighter 6f1672276586
Het duurt niet lang meer voor je aan de slag kunt met een gloednieuwe Street Fighter. Sterker nog, je kunt je nu al in de game storten als je dat wil. Er is namelijk een gratis demo beschikbaar.
Street Fighter 6 vraagt nog enig geduld van fans die de volledige game willen spelen. Maar wie er alvast aan wil proeven kan dat nu doen. In de PlayStation Store is namelijk een gratis demo te vinden.
De demo is voor zowel PS5 als PS4 beschikbaar en geeft je alvast wat mogelijheden om de gameplay te ervaren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met het begin van de World Tour. Je kunt spelen met Ryu en Luke en ook de Character Creation is beschikbaar.

Komt de Street Fighter 6 demo alleen naar PS5 en PS4?

Momenteel kun je de demo dus alleen spelen op een PlayStation-console, maar de game komt uiteindelijk ook naar Xbox Series X|S en PC. Als je op één van die platformen speelt kun je uiteindelijk ook met de demo aan de slag. Hij verschijnt alleen wat later, namelijk op 26 april.
Dat betekent wel dat Xbox en PC-spelers iets minder lang hoeven te wachten tussen de demo en de game. De volledige versie van Street Fighter 6 verschijnt uiteindelijk op 2 juni. Gelukkig is die release wel gelijktijdig op alle platforms.