Stream: XGN gaat strijden met Odin in Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok

News
woensdag, 09 maart 2022 om 12:00
acv screen dor 3 20220210 6pm cet 1f1644420822
We gaan deze week weer los met een grote stream. Woensdag vieren we namelijk de release van Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarok door de eerste uren van de grote, nieuwe uitbreiding te spelen.
Deze woensdag gaan we op het Twitch-kanaal van XGN los in Dawn of Ragnarok, de gloednieuwe uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla. In de DLC stappen spelers niet in de schoenen van Eivor, maar kunnen ze aan de slag met Odin himself, de oppergod van het Noorse pantheon.
Het is ook zeker tijd voor actie, want de Fire Giant Surtr heeft Odin’s zoon Baldr ontvoerd en is ook nog eens Svartalfheim binnengevallen, de wereld van de dwergen. Het is dus aan jou om de nieuwe realm te verkennen en de Muspels en Jotnar, vijanden van vuur en ijs, eruit te schoppen. Gelukkig krijg je ook wat hulp van de dwergen, in de vorm van een zeer handige gadget!
Vanaf 15:30 gaan we aan de slag op ons eigen Twitch-kanaal - of check de stream-embed hieronder - om een einde te maken aan de invasie van de Fire Giants. Je kan tijdens de stream dus veel actie verwachten, maar we zullen ook de pracht en praal van Svartalfheim bezichtigen en in aanraking komen met veel elementen uit de Noorse mythologie.

Stel al je Dawn of Ragnarok vragen!

Tijdens de stream mag je natuurlijk ook al je brandende vragen stellen. Of het nu gaat over unieke features in Dawn of Ragnarok, hoe lang de uitbreiding is of de beste tips voor je avontuur in Assassin’s Creed Valhalla, je kan ze allemaal afvuren. Schuif dus woensdag aan voor de stream en schroom niet om ons te bedelven met je vragen!