Crash Bandicoot 4 krijgt mogelijk split-screen multiplayer

  Afgelopen maandag werd Crash Bandicoot 4: It’s About Time officieel uit de doeken gedaan. Tijdens de bekendmaking werd niks gezegd over multiplayer, maar toch lijkt de platformer een vorm van offline multiplayer te krijgen.

  Naughty Dog is tegenwoordig bekend door haar volwassen franchises als Uncharted en The Last of Us, maar de studio is groot geworden met de Crash Bandicoot games. Tegenwoordig neemt de studio Toys for Bob alleen de ontwikkeling voor haar rekening en krijgen we eindelijk een vervolg op Crash Bandicoot: Warped uit 1998.

  De games uit de main franchise van Crash Bandicoot hebben tot op heden nooit een vorm van multiplayer gehad. Het was altijd een pure singleplayer ervaring. Maar het lijkt erop dat daar verandering in gaat komen. Op de PlayStation Store pagina van Crash Bandicoot 4: It’s About Time staat namelijk vermeld dat de game offline multiplayer zal hebben voor twee tot vier spelers.

  Meerdere vormen van offline multiplayer

  Opvallend genoeg is er bij de onthulling van de game hier niks over gezegd. Offline multiplayer kan daarnaast meerdere dingen betekenen. Zo kan er splitscreen co-op komen, maar misschien ook een andere manier zijn om Crash in de game te helpen. Anderzijds zit er misschien een speedrun optie in de game verwerkt. Het zal nog even gissen zijn totdat de game uitkomt op 2 oktober of de modus verklaard wordt door Toys for Bob of uitgever Activision.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.