'Meest verrassende James Bond tot nu toe in No Time To Die'

  De nieuwste James Bond-film No Time To Die had al een tijdje geleden in de bioscoop moeten draaien, maar is met meerdere maanden uitgesteld door het coronavirus. Het uitstel is niet de enige factor waarom No Time To Die mogelijk een heel speciale film in de franchise is.

  Universal Pictures

  James Bond staat bekend om het verleiden van talloze vrouwen in de films, maar daar lijkt een einde aan te komen in No Time To Die. Aan het einde van Spectre ging de Britse spion er namelijk vandoor met Madeleine Swann (Lea Seydoux). Daar lijkt een vaste relatie uit te zijn gekomen en misschien zelfs een dochter.

  Volgens een gelekte call sheet zijn er namelijk scenes opgenomen met Lea Seydoux en de vijfjarige Lisa-Dorah Sonne. De jonge actrice zou de rol spelen van een personage genaamd Mathilde. Toevallig zit er ook precies vijf jaar tussen de gebeurtenissen in Spectre en No Time To Die. Er gaan daarom speculaties dat Mathilde de dochter is van Madeleine en James Bond.

  Invloed van Daniel Craig

  Daar komen ook nog eens quotes bij van een insider die heeft gesproken met The Daily Mail.

  “Ja, het is waar, Bond is een vader geworden. Daniel wilde deze film de meest verrassende en entertainende James Bond tot nu maken. Daniel is ouder en Bond is daarmee ook volwassener geworden.”

  Anonieme insider No Time To Die

  Dat Daniel Craig veel invloed heeft gehad op de productie is geen verrassing. De acteur wilde eerst namelijk de rol niet meer op zich nemen na Spectre, maar na veel gesprekken met de studio heeft hij besloten om James Bond nog één keer te spelen. Waarschijnlijk heeft de acteur veel invloed gekregen, samen met natuurlijk een flink salaris, op het filmen in ruil voor zijn acteerwerk.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.