Wat we kunnen verwachten van Stranger Things seizoen 4

  Het vierde seizoen van Stranger Things wordt flink uitgesteld. Er bestaat zelfs een kans dat het vierde seizoen pas in 2021 zal uitkomen. Maar seizoen 4 belooft in ieder geval erg duister te worden. Let op! Spoilers voor als je het derde seizoen nog niet hebt gezien!

  Netflix

  Eleven's krachten

  Eleven verloor aan het eind van het derde seizoen haar krachten. Wanneer de Mind Flayer haar been ernstig verwondde moest Eleven zo hard haar krachten gebruiken dat ze ze daarna verloor. Mike is ervan overtuigd dat Eleven haar krachten terugkrijgt, maar Eleven zelf twijfelt daarover. Dat worden in ieder geval voorlopig geen bloedneuzen meer voor Eleven. Maar wat is Eleven nou zonder haar krachten?

  Netflix

  Hopper leeft nog

  Aan het eind van seizoen 3 zagen we Hopper verdwijnen en dacht iedereen dat hij dood was. In februari kwam er een nieuwe teaser voor het vierde seizoen. Daarin kon je Russische muziek horen en werkten er mannen met uniformen aan een soort spoor. En één van die mannen kennen we allemaal: Hopper. Het lijkt er dus op dat Hopper gevangen wordt genomen door de Russen. Dat betekent dus dat iemand hem dus moet redden, bijvoorbeeld Joyce of de kinderen. Maar daar heeft Eleven dan wel haar krachten voor nodig.

  Netflix

  Niet meer in Hawkins

  Ook kregen we in een teaser de hint '' We're not in Hawkins anymore''. Joyce en haar kinderen Will en Jonathan verhuizen uit Hawkins en Mike, Max, Dustin en Lucas blijven achter in het stadje. Ook Eleven zal Hawkins moeten verlaten. Zij verhuist mee met Joyce, Will en Jonathan, omdat Hopper er ''niet meer is''. De vraag is dus waar de familie Byers naartoe zal verhuizen. En het kan zomaar zo zijn dat het vierde seizoen zich deels zal afspelen in Rusland.

  Netflix

  Nieuwe karakters

  Na het eerste seizoen zijn er al een paar nieuwe karakters bijgekomen in de show. In het tweede seizoen hebben we kennis kunnen maken met Max en haar broer Billy. Ook kwamen we erachter dat Eleven een zus blijkt te hebben die ook speciale krachten bezit. In het derde seizoen zagen we het nieuwe karakter Robin. Wat voor nieuwe karakters we in het vierde seizoen te zien zullen krijgen is nog maar de vraag. Misschien komen er wel nieuwe kinderen met telekinetische krachten bij.

  Netflix

  Releasedatum

  Voorlopig komen we nog geen vaste datum te weten van wanneer het vierde seizoen uit zal komen. Voordat de coronacrisis begon zou het seizoen al eind 2020 uitkomen. Maar het zal nu waarschijnlijk 2021 worden. Het vierde seizoen zou in eerste instantie op een feestdag zoals Thanksgiving, Kerst of oud en nieuw uitkomen. Misschien dat we nu wel tot Thanksgiving volgend jaar moeten wachten, maar niets is nu nog zeker.

  Als de coronacrisis weer voorbij is zullen we meer weten over de releasedatum. Ook zal het vierde seizoen wel eens het laatste seizoen kunnen zijn. De Duffer Brothers hebben namelijk bevestigd dat de serie waarschijnlijk zal eindigen na het vierde seizoen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.