Stranger Things acteur weet het plot van de serie

  Wat waren we allemaal enorm verbaasd toen in de teaser voor het vierde seizoen van Stranger Things Chief Hopper te zien was. Na bepaalde gebeurtenissen in het derde seizoen was er reden genoeg om hem niet snel terug te zien keren in de show. Dit was voor David Harbour zelf alleen niet zo heel opmerkelijk.

  Netflix

  David Harbour, de acteur die Jim Hopper speelt in Stranger Things, was op de hoogte van het plot van de show. Nadat zijn karakter in het derde seizoen van de serie doodgaat, gingen de meesten er uiteraard vanuit dat het klaar was met Chief Hopper in Stranger Things. David Harbour zelf geeft toe dat hij al gesproken had met de makers van de show en dondersgoed wist waar zijn personage aan toe was. Eerder gaf hij aan helemaal niets te weten over de toekomst van de show. Dit blijkt dus gelogen te zijn. Politie chief Jim Hopper keert terug in het vierde seizoen van Stranger Things.

  We wisten niet volledig 100% zeker dat Hopper doodgaat, aangezien het niet letterlijk te zien is. Hij geeft aan het eind van het derde seizoen zijn leven om de Russische machines uit te schakelen. Het enige wat je zag was een explosie. Natuurlijk blijf je op het moment dat een personage op zo’n manier overlijdt een beetje in twijfel. Het is dan ook niets nieuws dat populaire personages wel eens terugkeren in series.

  Seizoen 4

  Heel veel weten we alleen nog niet over de terugkeer van Jim Hopper, laat staan over het vierde seizoen van Stranger Things. Wel kunnen we in de teaser zien dat Jim Hopper aan het werk is bij een treinspoor van een mogelijke Russische organisatie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.