Marvel's Avengers next-gen upgrade uitgesteld

  Marvel's Avengers heeft sinds haar lancering veel moeite gehad om spelers geboeid te houden. Het Games as a Service (GaaS) model wordt gehekeld door velen, net als een scala aan bugs en glitches. Nu komt daar nog meer slecht nieuws bij. De next-gen upgrade voor PS5 en Xbox Series X is uitgesteld naar 2021.

  Via een blogpost maakt ontwikkelaar Crystal Dynamics duidelijk dat de next-gen upgrade van Marvel's Avengers nog even op zich zal laten wachten. Waar deze oorspronkelijk gepland stond voor release kort na uitgave van de next-gen consoles, komt deze nu pas in 2021. Reden voor het uitstel is het optimaliseren van de gratis upgrade.

  Naast de next-gen upgrade stelt de ontwikkelaar ook de release van de eerste twee DLC-personages uit. Kate Bishop, die oorspronkelijk eind oktober moest lanceren, komt nu ook pas in 2021 uit. Voor bekende Avenger Hawkeye geldt hetzelfde lot. Nieuwe data maakt Square Enix voor nu niet bekend.

  Bedankje voor Marvel's Avengers spelers

  Toch is er niet alleen slecht nieuws. De ontwikkelaar onthuld namelijk ook dat spelers die Marvel's Avengers al sinds de lancering spelen een bedankje te wachten staat. Wie inlogt tussen 22 oktober en 5 november 2020, krijgt namelijk 1500 credits, 7000 units, 250 upgrade modules en 20 DNA keys.

  Met de voorwerpen kunnen spelers hun Avengers upgraden naar een hoger niveau, terwijl met de 1500 credits (omgerekend 15 euro) cosmetische outfits gekocht kunnen worden. Tevens is de game stabieler gemaakt door middel van updates, waardoor de game een stuk beter speelt. Op next-gen consoles zal dit vanaf de lancering ook al te merken zijn, maar zijn updates zoals een stabiele 60 fps framerate en ray tracing nog niet van de partij.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.