Grote storing legt PlayStation Network van Sony plat

News
donderdag, 22 juli 2021 om 17:52
ps5 controllerf1592919068
Een grote storing gooit voor veel bedrijven momenteel roet in het eten. Het is daardoor nu ook niet mogelijk om gebruik te maken van het PlayStation Network van Sony.
Wie vanavond even lekker van het werk wil ontspannen met een online potje op de PlayStation 5 of 4, komt waarschijnlijk van een koude kermis thuis. Er is namelijk een grote storing gaande, die de netwerken van meerdere bedrijven heeft platgelegd. Eén van de slachtoffers van de storing is het PlayStation Network van Sony, dat meldt Allestoringen.nl.
Door de storing lijkt het momenteel niet mogelijk om in te loggen op het PlayStation Network, waardoor online gamen op de PS4 en PS5 onmogelijk is geworden. Wanneer het probleem precies is opgelost, is nog niet bekend. Doordat er de diensten van meerdere bedrijven tegelijkertijd offline zijn gegaan, lijkt het erop dat het probleem bij een grote host ligt en niet Sony zelf. Zo is het ook niet mogelijk om de diensten van de Rabobank te gebruiken.

Niet profiteren van mooie deals

Het is door de storing ook niet mogelijk om te profiteren van de vele games die Sony momenteel in de aanbieding heeft. De PS Store houdt namelijk een grote uitverkoop, waarbij veel PS4 en PS5 met veel korting zijn te scoren, waaronder de nieuwe titel Returnal.

Populair Nieuws