Rabobank storing trapt met vele andere storingen de avond slecht af

News
donderdag, 22 juli 2021 om 19:30
Er is momenteel een grote Rabobank storing gaande. Zo melden heel veel gebruikers via Allestoringen. Meer dan 500 meldingen zijn al binnengekomen en dat aantal blijft toenemen.

Update - Lijkt geen DDOS-aanval

Het lijkt er inmiddels op dat er geen sprake is van een DDOS-aanval. Zo meldt NOS-redacteur Joost Schellevis. De problemen liggen bij Akamai, een dienst die doorgaans gezien wordt als uiterst betrouwbaar. Daar zou een probleem liggen.
Oorspronkelijke artikel hieronder:
De problemen rondom de Rabobank storing begonnen rond 17.15 uur, maar rond 17.30 uur is de eerste grote piek te vinden. Tenminste, zo tonen de cijfers van gebruikers die massaal melding maken van een storing bij de Rabobank. Inmiddels zijn er meer dan 1600 meldingen binnengekomen.
Via mobiel is het niet mogelijk om momenteel in te loggen bij de Rabobank app. Betalen via iDeal lijkt daarnaast ook niet te werken. Het is verder niet bekend hoe lang de storing nog aanhoudt bij de Rabobank.

Rabobank storing gelijktijdig met ABN-Amro storing.

Opvallend is dat ook ABN-Amro een storing heeft op het moment. Ook daar worden meer dan 1000 meldingen gemaakt van problemen. Onduidelijk is nog of de twee storingen met elkaar verbonden zijn.
Op Allestoringen loopt het momenteel storm, want naast de bankdiensten ligt ook TikTok momenteel plat en heeft ook het PlayStation Network problemen. Daarnaast werkt de website van Albert Heijn ook niet en ligt de website van het AD er ook uit.
We werken dit bericht bij zodra er meer informatie bekend is.

Populair Nieuws