Bekende F1 fan komt met Verstappen vs. Hamilton documentaire

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 12:30
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969
Over de Formule 1 zijn meerdere, sterke professionele documentaires gemaakt, maar ook sommige ‘amateurs’ kunnen er wat van. De bekende F1 fan en YouTuber Floz komt binnenkort met een documentaire over de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.
De laatste jaren is de Formule 1 niet bepaald spannend als het gaat om het kampioenschap. Mercedes is de hele hybrid era namelijk ijzersterk geweest en niemand komt maar ook in de buurt van het team. En als dat wel gebeurd, dan schroeft het team de prestaties gewoon een tandje omhoog. Door die dominantie heeft Lewis Hamilton nu al zeven wereldkampioenschappen op zijn naam kunnen zetten.
Maar om het record van acht wereldtitels te behalen - Hamilton moet de eerste plek nu namelijk delen met de legendarische Michael Schumacher - moet de Brit dit jaar Max Verstappen verslaan. Dat is alleen niet zo makkelijk als andere jaren, want Red Bull Racing heeft het gat met Mercedes kunnen dichten en Verstappen zit middenin zijn prime. De Nederlander staat momenteel nipt voor het in klassement met zes punten.
Doordat RBR ineens een kampioenswaardige auto heeft afgeleverd, hebben we dit jaar al veel epische gevechten tussen de twee beste F1 coureurs van het moment kunnen zien, soms met grote gevolgen. De strijd waar fans al jaren om hebben gesmeekt, is een goede reden voor de F1 fan en YouTuber Floz om weer een documentaire te maken. Hij heeft nu bovendien al een strakke intro voor de docu op zijn YouTube-kanaal gezet.

Eerdere F1 documentaires van Floz

Floz zal een bekende naam zijn voor liefhebbers van de koningsklasse van de motorsport. De YouTuber heeft namelijk al eerder documentaires over de Formule 1 gemaakt, die zeer goed zijn ontvangen. Zo kwam hij eerst met The Silver War, dat gaat over de kampioensstrijd tussen Nico Rosberg en Lewis Hamilton in 2016. Later kwam hij ook met Origins of The Silver War, dat het verhaal vertelt van de vriendschap tussen Rosberg en Hamilton en hoe die vriendschap later is verzuurd.
We zullen nog wel even moeten wachten op de documentaire over de strijd tussen Verstappen en Hamilton. Het huidige Formule 1-seizoen duurt namelijk nog tot 12 december, wanneer de Grand Prix van Abu Dhabi wordt verreden. Aankomende zondag is het tijd voor de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin, Texas.

Populair Nieuws