Storing bij Spotify gooit roet in de muziekplaylist

News
maandag, 13 september 2021 om 15:45
spotify 1360002 1920f1589289756
Kijk er niet raar van op als je playlist op Spotify er ineens mee op houdt. Het lijkt er namelijk op dat een storing is bij de streamingdienst, waardoor je momenteel niet van je muziek kan genieten.
Een nieuwe week, een nieuwe storing. Nadat er vorige week al storingen waren bij streamingdiensten als Disney+ en Videoland, is nu muziek het slachtoffer. Ten minste, een streamingdienst voor muziek. Op Allestoringen.nl stromen er namelijk klachten binnen dat Spotify momenteel last heeft van technische problemen. Door de storing is het niet mogelijk om muziek, podcasts en andere soorten audio te streamen via de app.

Spotify storing door thuiswerken?

Dat Spotify last krijgt van een storing is niet heel verrassend. De afgelopen anderhalf jaar hebben we namelijk veel meer storingen voorbij zien komen en dat komt vooral doordat veel mensen vanuit huis moeten werken. In plaats van dat een heel kantoor geniet van één playlist, zullen veel mensen nu individueel gebruikmaken van de app en website van Spotify. Daardoor zal er nu een veel meer druk komen te staan op de severs van Spotify en soms last krijgen van technische problemen. En dat zal waarschijnlijk ook niet stoppen, omdat het erop lijkt dat het advies van de overheid om thuis te werken blijft gelden.
De storing bij Spotify lijkt nog niet bekend te zijn bij de streamingdienst zelf. Spotify heeft namelijk een speciaal Twitter-account om haar klanten op de hoogte te houden of er problemen zijn, maar die heeft al geen Tweet meer eruit gestuurd sinds 8 juni. Hopelijk weet de technische dienst van de streamingdienst snel de problemen op te lossen, zodat we weer van onze favoriete nummers kunnen genieten.