Videoland nu ook getroffen door storing

News
vrijdag, 10 september 2021 om 13:00
tv kijkenf1629275165
Het houdt maar niet op voor gebruikers van streamingdiensten vandaag. Na een storing voor Disney+ lijkt nu ook Videoland last te hebben van storing.
Als er iets mis gaat, dan zien we wel vaker dat het niet lang duurt voordat er nog iets anders mis gaat. En ook vandaag is dat het geval. Vanochtend heeft namelijk Disney+ last gekregen van een storing, waardoor gebruikers niet kunnen genieten van hun favoriete films en series. Maar dat is niet de enige streamingdienst die te maken heeft met problemen.
Volgens gebruikers op Allestoringen.nl hebben veel klanten nu namelijk ook problemen met Videoland. De meeste klachten gaan over het feit dat ze geen gebruiken kunnen maken van videostreaming, maar er zijn ook andere problemen. Sommigen kunnen namelijk de applicatie op hun smartphone helemaal niet gebruiken, terwijl anderen juist niet op de webiste kunnen komen.

Wordt er aan de storing gewerkt?

Het is alleen nog onduidelijk of de storing ook bekend is bij Videoland. Dat is natuurlijk wel handig om de technische problemen op te lossen. Op het Twitter-account van Videoland wordt namelijk nog geen melding gemaakt van een storing. Hopelijk zijn de problemen snel voorbij en kan iedereen weer alle films en series kijken, zoals de laatste aflevering van The Bachelor.