Storing bij KPN zorgt voor problemen met TV en vast internet

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 13:50
storingf1623744697
Consumenten van KPN die momenteel thuis hard aan het werk zijn of even willen ontspannen met een programma op televisie, zullen daar mogelijk problemen mee hebben. Door een KPN storing hebben meerdere gebruikers namelijk geen toegang tot vast internet en TV.
De overheid raadt bedrijven nog steeds aan om haar medewerkers vanuit huis te laten werken, waardoor het netwerk van veel providers nog steeds flink onder druk staat. Met alle videocalls en online gesprekken, die normaal face-to-face bij de waterkoeler of in de vergaderzaal worden uitgevoerd, zorgen namelijk voor een belasting op het netwerk die er normaal niet is. De laatste maanden hebben we dan ook veel storingen voorbij zien komen en dat lijkt nu ook weer het geval te zijn.
Op Allestoringen.nl melden namelijk veel gebruikers dat ze last hebben van een storing bij KPN. Door de technische problemen hebben veel consumenten van de Nederlandse provider geen toegang tot vast internet en TV. Daardoor wordt het thuiswerken een stuk lastiger gemaakt en kunnen consumenten ook niet even voor de televisie ontspannen met het grauwe weer.

Opnieuw een storing bij KPN

Het is niet de eerste keer dat KPN last heeft van een storing in korte tijd. Vorige week had de provider namelijk ook al te maken met technische problemen, waardoor gebruikers geen internet meer hadden. Dat probleem werd destijds vrije snel opgelost op dezelfde dag. Het is te hopen voor consumenten van KPN dat ook de huidige storing snel wordt gefixt door het bedrijf. Zodra er verbeteringen zichtbaar zijn, zullen we het bericht bijwerken.