Update - Storing bij KPN opgelost

News
maandag, 09 augustus 2021 om 11:00
storingf1623744697
Mensen die KPN als internetprovider hebben, zullen niet fijn het weekend ingaan. Door een storing melden meerdere gebruikers dat ze internetproblemen hebben.

Update - Storing bij KPN snel opgelost

Consumenten van KPN hoefden vrijdag gelukkig niet lang te wachten totdat de storing weer was opgelost. Volgens een woordvoerder van de provider was de storing vrijdagmiddag alweer verleden tijd en betrof het alleen de regio Almere.

Origineel bericht

Het houdt maar niet op met de storingen de laatste tijd. Zo heeft de ING eerder deze week last gehad van een langdurige storing en heeft het PlayStation Network er maar liefst drie keer uit gelegen in één week tijd. Nu is het de beurt aan telecom- en internet-provider KPN.
Gebruikers van het bedrijf melden via Allestoringen.nl namelijk dat ze last hebben van een storing. De meeste klachten gaan over het gebrek aan internet. Heb je dus een internetabonnement bij KPN en een slechte verbinding, dan weet je dus wat de oorzaak is. De meeste meldingen komen vanuit Amsterdam, maar ook in Utrecht, Rotterdam en Groningen wordt er geklaagd over een gebrek aan internet.

Storing bekend bij KPN

Hoe lang de storing bij KPN precies gaat duren is niet bekend. Wel is het goed om te weten dat de provider op de hoogte is van de storing. Via social media laat het bedrijf namelijk weten dat er inderdaad een probleem is. Hopelijk is het de storing zo snel mogelijk opgelost, zodat iedereen rustig van zijn of haar weekend kan genieten.
Dit bericht is op 9 augustus 2021 bijgewerkt.